ELKE DAG GENIETEN WIJ VAN ONZE PAARDEN
Wij zijn een relatief jong paardenbedrijf dat zijn oorsprong vind uit het hobbymatig hebben en fokken van paarden wat in der loop der tijd is uitgegroeid tot een volwaardig paardenbedrijf waar we elke dag weer van genieten en streven naar het fokken en opleiden van fijne, goede paarden.
Fokken
Fokken
Jaarlijks worden er ongeveer 12 veulens geboren waarbij met name pedigree, model, fijne bewegingen en bereidheid centraal staan.
Keuringen
Keuringen
Als fokker zijnde, gaan we naar verschillende keuringen. We hebben hier al meerdere successen behaald. Waaronder in 2017 de NMK Jatilinda (v. All At Once)
Sport
Sport
Naast enkele springpaarden richten we ons met name op dressuurpaarden, onze paarden variëren van veulens tot sportpaarden die zijn opgeleid tot op het hoogste niveau.

 • apr232020

  Vier paarden door naar volgende WK selectie!!!

  Vandaag hebben wij weer leuk nieuws ontvangen!! Vier van onze paarden zijn door naar de volgende WK selectie! De stoere hengst Kadym (v. Ferdinand)

 • apr022020

  2 hengsten goedgekeurd bij het AES!

  Om deze sombere tijd wat leuker te maken kunnen wij mededelen dat er deze week 2 van onze hengsten zijn toegevoegd tot het AES hengsten bestand! De i

 • mrt202020

  Het dekseizoen is weer begonnen!

  Ook dit jaar is All at Once (v. Ampère x Gribaldi x Jazz) beschikbaar voor de fokkerij. Deze mooie zwarte hengst is goedgekeurd bij: KWPN, Westfalen,