jul 13 2018

Goud voor het Children team!

Nadat het Children team vorig jaar in Roosendaal het team goud hebben gewonnen, deden ze het vandaag gewoon eens dunnetjes over. Vandaag in Fontainebleau flikken de kids het weer en behalen nogmaals goud!

Dit jaar bestaat het team uit Lara van Nek, Sanne van der Pols, Sanne Buijs en Lilli van den Hoogen. Lilli van den Hoogen was er vorig jaar niet bij en is nog maar net een combinatie met haar pony. Toch laat ze tijdens het EK al goed van zich horen, aangezien ze zowel dinsdag als vandaag al een score boven de 70% reed. Lilli was de eerste Nederlandse die van start ging tijdens de landenwedstrijd.

Vervolgens kwamen Lara en Fariska (v. Vivaldi) in de ring. Net zoals dinsdag reed Lara een ijzersterke proef. Monique Preutz verteld op Horses.nl, dat Lara het afgelopen jaar ontzettend is gegroeid. De combinatie is elegant en swingt door de baan. Bron: Horses.nl https://www.horses.nl/sport/monique-peutz-het-zijn-jonge-kinderen-maar-ze-hebben-allemaal-als-volwassenen-gereden/. Lara wist de eerste plek te veroveren met 76,150%.

Sanne van der Pols kwam als derde aan de start en begon een sterke proef. Ze zat rond de 78%, tot Excellentie schrok tijdens de galoptour en de score daarmee daalde naar rond de 68%. Uiteindelijk behaalde Sanne 68,46%.

Hiermee was het erg spannend of het de meiden zou lukken om goud te halen. Het was erop of eronder voor Sanne Buijs. Sanne Buijs heeft zich vorig jaar al bewezen en ook dit jaar laat ze zien wat ze in haar macht heeft. Ze kwam op plek 2 met maar liefst 75,615%.

Hiermee veroverde de 4 meiden het team goud. They did it! Geweldig! Wij zijn nog even aan het nagenieten en we kunnen jullie door de prachtige foto’s van Dominique van Equigeniek fotografie laten meegenieten.

Share Post