(v. Ampere x Gribaldi x Jazz)

Hengst
2010
1.68
Genoomwaarde: 101
WFFS vrij
GGK bij; KWPN, Westfalen, Hannoveraner Verband en Rheinisches Pferdestammbuch

Dekgeld € 1500,-
Voor meer informatie en de voorwaarden kijk op www.stallaarakkers.nl

Resultaten:

  • Winnaar ISAH competitie klasse L Ermelo
  • Reservekampioen hengstenkeuring Westfalen

 

De zwarte hengst All at Once wist als 2,5 jarige te imponeren op de jaarlijkse hoofdkeuring van hetWestfaalse stamboek waarbij hij benoemd werd tot reserve kampioen. Ook in Nederland viel deze talentvolle hengst op en wist hij de hengstencompetitie van het KWPN in Ermelo royaal te winnen. Tijdens de 70 dagen test in Neustadt (Dosse) werd het karakter beoordeeld met een 9 en ook zijn drie goede gangen vielen op en werden beoordeeld met een 8 voor de stap, 9 voor de draf en een 8,5 voor de galop. Het is een hengst die zich fijn laat bewerken en dat bleek ook uit de cijfers die hij ontving van de gastruiters (9,5 & 9).

 

All at Once verenigd nagenoeg alle stamvaders van het Nederlandse dressuurpaard in zijn pedigree met Ferro, Flemmingh, Gribaldi, Jazz, Contango, Roemer, Ulft en Amor. Daarnaast zijn zowel zijn moeder Wynona RB als grootmoeder Ravolite uitgebracht in de Lichte Tour. Ook de goedgekeurde KWPN hengst Ebony (v. Painted Black) die succesvol wordt uitgebracht op Lichte tour niveau en het Grand Prix paard Romanoff komen uit dezelfde moederlijn.

 

Nakomelingen
Het afgelopen jaar maakte All at Once veel indruk met zijn nafok doordat hij te boek staat als vader van de nationaal kampioen Jatilinda (mv. Negro) en ook presteren zijn nakomelingen opvallend in de jonge paarden competities. Zo staat hij te boek als vader van zowel de kampioen als de reservekampioen van de Horsefood competitie. Uit de welbekende merrie Darabel (v. Westpoint) bracht All at Once tevens een aangewezen zoon voor het verrichtingsonderzoek van het KWPN.

(v. Apache x Weltmeyer x Rubinstein)

hengst
2010
1.75
KWPN & AES goedgekeurd, genoomselectie 100 (voldoet aan de KWPN eisen)
ZZ zwaar
WFFS vrij

Dekgeld € 1000,-

Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op www.stallaarakkers.nl

Behaalde resultaten:

  • Winnaar voorselectie Pavo Cup 2016 Middenbeemster
  • Top 5 finale Pavo Cup 2016
  • Winnaar voorselectie WK jonge dressuurpaarden Kootwijk 2016
  • Overwinning bij zijn Z2 debuut
  • Overwinning bij zijn ZZ licht debuut
  • Overwinning bij zijn ZZ zwaar debuut
  • Wint internationaal debuut; CDI1* Dressage Stallions of the year met 71.6%

 

Cum Laude is een imponerende verschijning in de dressuurring met zijn royale front, mooie zwarte kleur en 3 opvallend goede gangen. Hij staat tevens bekend om zijn werkwilligheid en fantastische karakter. Op dit moment is hij zeer succesvol in de subtop. Als 7-jarige eindigde hij in de top vijf van de PAVO Cup en werd hij winnaar van de voorselectie van het WK voor jonge dressuurpaarden in Kootwijk. Cum Laude debuteerde winnend in de klassen Z2, ZZ-licht, ZZ-zwaar en de Lichte Tour. Hij won het afgelopen jaar met overmacht beide ZZ-Zwaar rubrieken tijdens IICH Groningen ‘17-18 en presteert nu heel goed in de Lichte Tour.

 

Cum Laude combineert in zijn afstamming het beste uit zowel de Nederlandse als de Duitse fokkerij. Vader Apache valt opdoor zijn super bewegingen en zeer goede gebruik van het achterbeen en is momenteel zeer succesvol in de top van de Grand Prix. Moeder Pacharel T is een dochter van de invloedrijke Hannoveraanse hengst Weltmeyer. Grootmoeder Kacharel T is een product uit de bekende Oldenburgse Rikki-stam enstamt af van de dressuurpaardenleverancier Rubinstein I. Zeer nauw verwant aan Cum Laude zijn onder andere het Grand Prix paard Rapsodie T (v. Gribaldi) en de bekende WKmerrie Equirelle W (v. Florett As).

 

Nakomelingen
Dit jaar zijn de eerste veulens geboren van Cum Laude waaronder uit een aantal zeer bekende merries zoals de NMK kampioen 2017; Jatilinda (v. All at Once) en de zeer succesvolle merrie en tevens NMK kampioen 2015 Darabel (v. Westpoint). Hij geeft bijzonder chique en hoogbenige veulens met maat, front en veel

(v. Bordeaux x Westpoint)

hengst
2015
1.70
KWPN GGK
WFFS vrij

Dekgeld € 1100,-

Voor meer informatie en de voorwaarden kijk op www.stallaarakkers.nl

 

Kilimanjaro is een hengst met een prachtig dressuurmodel en hij beweegt altijd de berg op met veel zelfhouding en souplesse. Hij heeft in alle 3 de gangen veel kwaliteit en hij heeft een fantastische instelling. Genetisch is de hengst ook zeer interessant. Hij komt uit een bijzonder succesvolle stam en moeder Darabel was zelf NMK kampioen en presteert zelf ook zeer succesvol in de Lichte Tour.


(v. Vitalis x  Blue Hors Hotline)

hengst
2013

(v. All at Once x Lord Leatherdale)

hengst
2014
1.68

(v. Ferdinand x Sorento)

hengst
2015
1.66