apr 03 2019

Jatilinda wint opnieuw de Horsefood competitie

Afgelopen zondag 31 maart werd de finale van de Horsefood competitie verreden in Berkel Enschot. De merrie Jatilinda (v. All At Once) kwam aan de start bij de 5 jarige rubriek, onze hengst Kadym (v. Ferdinand) en de door ons gefokte merrie Karabel (v. Ebony) kwamen aan de start bij de 4 jarige rubriek.

Jatilinda liep net zoals vorig jaar overtuigend naar de winst samen met Vai Bruntink. Tijdens de presentatie reden ze 86,7% bij elkaar waarmee ze ruimschoots de leiding pakte. Emmelie Scholtens reed de beste drie paarden over. Emmelie was zeer te spreken over onze kwaliteitsvolle merrie en vond de merrie in vergelijking met vorig jaar ook erg voorruit gegaan. Ze kon niet anders dan een 10 geven voor deze merrie. Hiermee won ze nogmaals deze mooie Horsefood competitie.

Ook de andere twee paarden deden niet onverdienstelijk mee. Ze wisten beide in de top 8 te eindigen. Vai Bruntink en Stal Laarakkers bedankt voor weer het prachtig voorstellen van de paarden en natuurlijk Anniek de Wit voor de prachtige foto’s.

 

Share Post