jul 21 2018

Karabel kampioen CK Middenbeemster en Stal104 Noord-Hollands fokker van het jaar

Karabel (v. Ebony) werd gisteren kampioen tijdens de Centrale keuring in Middenbeemster. Karabel is de dochter van PSG merrie Darabel (v. Westpoint). Marian Dorresteijn zei over Karabel: “Een heel goed ontwikkelde merrie die mooi naar boven is gebouwd en een voorname voorhand heeft. Ze stapt actief en laat zich heel goed zien in draf, met daarin veel afdruk, expressie en achterbeengebruik”. Wij hebben deze merrie in mede eigendom met Stal Laarakkers die tevens deze merrie heeft klaargemaakt en geweldig heeft voorgesteld.

 

Bron: Horses.nl

 

Niet alleen in de dressuur gaat het goed, maar ook bij de springpaarden. Onze Pompidou (v. Periqueux) is gisteren tijdens DE CK Elite geworden. Daarnaast was het een speciale dag voor ons, wij werden gehuldigd als Noord-Hollands fokker van het jaar. Zo kwamen All at Once (v. Ampère), Jatilinda (v. All At Once) en de net GGK KWPN hengst Kilimanjaro (v. Bordeaux) ineens de baan in. Kilimanjaro is eveneens een nakomeling van de PSG merrie Darabel (v. Westpoint).

 

Het was een geweldige dag en genieten nog even na van al deze successen. En Anniek de Wit is als groom van Stal Laarakkers er bijna altijd bij, daarnaast kan ze ook nog prachtige foto’s schieten en zijn we ook vandaag weer verwend met prachtige foto’s.

           

  

Share Post