okt 31 2018

Lara nu al succesvol met beide pony’s tijdens CDI Le Mans

Lara heeft pas sinds kort twee nieuwe pony’s, Baumann’s Despino, aka Pino en Brouwershaven’s Nairobi aka Tobi. Beide pony’s gingen mee naar Le Mans. Dit was pas de 3e wedstrijd voor Lara en Pino.

Met Pino is Lara dankzij haar A-kader score direct in het B-kader terecht gekomen. Tijdens de landenproef haalde ze uiteindelijk na een telfout 71%. Met Tobi behaalde Lara 70,5%. Lara wist hiermee het zilver te bemachtigen.

Jammer genoeg waren er bij de individuele proef met Tobi er iets teveel fouten ingeslopen, dit leverde een score van 68,7% op. Met Pino een fijne proef kunnen rijden, die alleen niet de punten opleverde waar we op gehoopt hadden. Met de 69.730% wisten ze weer een 3e plaats binnen te slepen.

Voor de kür heeft Lara voor Pino gekozen. Ze wisten een top score neer te zetten van 74,5% en behaalde daarmee een tweede plaatst, met maar 0,4% verschil met nummer één! Dat belooft wat voor de toekomst.

Ook willen we graag even onze sponsoren bedanken. Engie van Custom Zadels, Naomi Janssen voor de prachtige foto’s en Lamantia Couture voor de prachtige rijjasjes zodat ze optimaal kunnen shinen.

 

Share Post