mrt 03 2019

Prachtige resultaten op CDI Lier

Inmiddels is iedereen weer veilig thuis van het Belgische concours in Lier. Het was een leuk concours met prachtige resultaten.

 

Lara wist vrijdag een hattrick te score, door ook de laatste rubriek op haar naam te schrijven. De individuele Children proef won Lara met Fariska (v. Vivaldi) met 70,119%.

 

Met Pino behaalde Lara een 8e plaats met 69,459%, bij de kür op zaterdag deden ze er een schepje bovenop wat 73,500% en een 5e plaats.

 

Op zaterdag kwamen Vai Bruntink met Darabel (v. Westpoint) en Thessa Gilbers met Gominka EST (v. Lord Loxely) ook nog aan de start. Beide merries hadden het concours wat last van spanning. Thessa reed zaterdag een goede kür op muziek met veel meer controle als eerder wat 69,667%.

 

Vai starte op zaterdag een Inter I proef die haar al veel beter af ging dan de eerste dag. Het was een zeer sterke proef die goed was voor 69,176% en een 7e plaats. Vai was de enige die met Darabel nog op zondag de kür moest rijden. Jammer genoeg kregen zij een dure fout in een dubbelteller, waardoor de score niet hoger uit kwam dan 68.360%.

 

De foto van Vai en Darabel is gemaakt door Digishots.

Share Post