feb 10 2019

Prijzenregen op Le Mans voor Lara

Dit weekend zijn met maar liefst 3 paarden naar Le Mans afgereisd. Lara kwam met twee pony’s Pino en Tobi aan de start bij de pony’s en met Fariska starte Lara in de Children rubriek.

 

Lara reed tijdens de eerste wedstrijd dag meteen haar 2e A-kader score samen met Pino bij elkaar. Daarnaast won Lara de eerst Children rubriek met 74,714%. Ruim 5% los van nummer twee. Jammer genoeg had Tobi last van veel spanning op de eerste dag, hierdoor haalde Lara en Tobi een score van 69,286 wat goed was voor een 8e plek. Lara was in beide rubrieken de beste Nederlandse.

 

De tweede dag was er meer rust in de proef met Tobi en dit leverde een score van 69,243% op en een 6e plaatst. Met Pino wist Lara weer de beste Nederlandse te worden met dit keer een plaatst 2 en 72,973%. Lara won met 72,638% in de Children rubriek met Fariska.

 

De laatste dag stond in het teken van de kür, waar Lara met Pino maar liefst een score van 74,125% wist te behalen wat goed was voor een 3e plaats. De proef met Faris ging niet zoals we hadden gewild. Het enthousiaste publiek tijdens de prijsuitreiking van de pony’s zorgde ervoor dat er wat spanning bij Fariska ontstond wat Lara niet meer helemaal kon laten afvloeien. Toch wiste ze de Children rubriek weer op hun naam te schrijven, ze wonnen me 70,952%.

 

Wat was het een groot succes het concours Le Mans! Daarnaast was het vooral ook erg gezellig. We willen ook de sponsoren even in het zonnetje zetten die die mede mogelijk maken: Lamantia couture, NJ (Naomi Jansen) fotografie, Custom Zadels en La Valencio. Bedankt!

 

Share Post