feb 03 2019

Succesvolle hengstenkeuring

Het was een zeer succesvol weekend tijdens de KWPN hengstenkeuring in Den Bosch. Zowel Cum Laude (v. Apache) als All at Once (v. Ampère) zijn uitgenodigd voor het 5 daagse verkorte onderzoek bij het KWPN. Beide hengsten worden hier getest op hun stalgedrag en hopelijk kunnen ze dan van voorjaar hun KWPN goedkeuring ontvangen. Beide hengsten zijn uitgenodigd op basis van hun sport prestaties en hun getoonde nakomelingen.

 

Daarnaast werd Kilimanjaro (v. Bordeaux) getoond tijdens de presentatie van de nieuwe jaargang van het KWPN. Kilimanjaro is afgelopen voorjaar goedgekeurd bij het KWPN. Kilimanjaro is een nakomeling van onze succesvolle merrie Darabel (v. Westpoint). Kilimanjaro viel op door zijn charme, souplesse en zijn prachtige model. Daarnaast liet hij zich erg goed bewerken in de grote en indrukwekkende ambiance van de Brabanthallen.

 

Tot slot mocht NMK merrie Jatilinda (v. All at Once) zaterdag mee lopen tijdens de Pavo-Cup sterrenparade. Ze liep niet alleen in de sterrenparade, maar ze liep ook als een echte ster. Wat een fijne merrie! Met 87 punten voor haar IBOP, een overwinning in de Horsefood Competite en opvallende resultaten in de Subli Cup en Pavo Cup zal ze dit jaar gaan deelnemen aan de selecties voor het WK Jonge dressuurpaarden. We zijn benieuwd wat de toekomst nog voor deze merrie gaat brengen.

 

Stal Laarakkers en Yessin Ramouhni weer ontzettend bedankt voor het prachtig voorstellen van onze paarden!

   

Share Post